IMATE UPIT? KONTAKTIRAJTE NAS »
NAZOVITE NAS: 035/227-061

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća Izgradnja Mađarević d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.izgradnja-madjarevic.hr

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom podrazumijeva se da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.
Izjava o privatnosti poduzeća Izgradnja Mađarević d.o.o. može se izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.izgradnja-madjarevic.hr.

Izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Zbog toga molimo kupce da periodično provjeravaju stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Ukoliko nam želite poslati upit na stranicama www.izgradnja-madjarevic.hr od Vas tražimo da nam ostavite neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas prilikom slanja upita koristimo kako bi pružili što kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta, rješavanje reklamacija i sporova.

Dodatne podatke možemo tražiti u slučaju rezervacija robe ili naručivanja usluge gdje trebamo podatke nositelja rezervacije ili naručitelja usluge.

Ova pravila o privatnosti određuju i reguliraju kako Izgradnja Mađarević d.o.o. koristi te štiti sve informacije koje dajete Izgradnja Mađarević d.o.o. kada koristite ovu web stranicu. Izgradnja Mađarević d.o.o. garantira zaštitu Vaše privatnosti.

Kada navedete određene podatke po kojima Vas je moguće identificirati prilikom korištenja ove web stranice, možete biti sigurni da će se ti podaci koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti.

Od dane privole možete odustati u bilo kojem trenutku, možete u potpunosti ili djelomično opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama.

Na ovim web stranicama mogu se sakupljati sljedeći podaci:
• ime i prezime
• kontakt informacije, uključujući e-mail adresu
• demografske podatke, podatke o navikama i interesima te ostale nama relevantne podatke
• druge podatke relevantne za istraživanje i analizu tržišta, kupaca i/ili ponude
Zašto su nam potrebne navedene informacije:
Sakupljamo i analiziramo ove informacije kako bismo što bolje razumjeli Vaše potrebe te Vam pružili bolju uslugu, a iz sljedećih razloga:
• internih vođenja evidencija
• kako bismo poboljšali svoje proizvode i usluge
• kako bismo Vam povremeno slali promotivne email-ove o novim proizvodima, posebnim ponudama ili neke druge informacije za koje mislimo da bi Vam mogle biti zanimljive
• povremeno možemo koristiti vaše podatke kako bi Vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta

Možda ćemo Vas kontaktirati e-mailom, telefonom, faxom ili poštom.
Koristimo Vaše informacije kako bi prilagodili ovu web stranicu Vašim interesima i potrebama.
Odluka o imenovanju službenika za zaštitu podataka
Kristina Mađarević
Izgradnja Mađarević d.o.o. Savska ulica 104, 35213 Oprisavci
Tel: +385 (0)35 227 194
e-mail: im@izgradnja-madjarevic.hr

Skip to content